Angela Lindenberg

Iets over mezelf… leuk zo’n hollands ontwerp award winnen, opeens in de schijnwerpers terwijl je nog niet eens bent afgestudeerd.

Als master student aan de Universiteit Eindhoven ben ik bezig geweest met een casestudy naar het Slim-Hergebruik van de halfhoge graansilo te Middelburg. Hergebruik van een halfhoge graansilo met als locatie een wat desolaat industrieterrein. Dat was de case die in dit project centraal stond. En met de aankondiging van de volgende vastgoed crisis zullen meer panden van kleur gaan verschieten. Alleen moeten we niet het bestaande vastgoed even snel voorzien van een paar nieuwe wandjes en een paar extra voordeuren. Nee. Hergebruik vraagt om visie, kapitaal  en durf om extra maatregelen te treffen voor na die eerste transformatie. SLIM HERGEBRUIK dus.

Ondertussen afgestudeerd in het SLIMBOUWEN atelier, met specialisatie in hergebruik van de bestaande voorraad, een atelier gericht op vernieuwing in de bouw. Ben ik klaar voor de grote mensen wereld. Kritisch en vernieuwend met na ieder antwoord een volgende vraag. Naast mijn opleiding, ervaring als bouwkundig tekenaar en gewoon zoals iedereen in de supermarkt. Extra certificaten in filosofie en ondernemerschap, daarmee breder dan alleen bouwkunde heb ik zin om zo af en toe ook mijn mening met jullie te delen.

‘Toekomst is altijd in ontwikkeling maar kritisch zullen we (moeten) blijven!’