Sean Vos

In 2009 ben ik afgestudeerd als bouwkundig productontwikkelaar op de Technische Universiteit Eindhoven. Daar ben ik opgevoed met de Slimbouwen® visie, die mij vanaf het begin van de opleiding al erg aansprak. Direct na het afstuderen heb ik samen met mijn afstudeerpartner Doris de Bruijn SlimRenoveren opgericht. SlimRenoveren ontwikkelt producten en processen voor het realiseren van een écht duurzame woningvoorraad. Een leuke en ambitieuze uitdaging, waaraan ik iedere dag met veel bevlogenheid en plezier werk!

Mijn visie: met samenwerking en opschaling kom je verder. Door projectoverstijgend samen te werken, kunnen de faalkosten in de bouwsector flink omlaag. Bovendien opent dit mogelijkheden voor innovatie en cocreatie, omdat ontwikkelkosten over meerdere projecten én meerdere samenwerkingspartners kunnen worden verdeeld.

De huidige bouwtraditie lijkt hier echter niet op ingericht. Het is daarom tijd voor verandering. Ik weiger te geloven dat de bouwsector tradioneel is en zal blijven. Liever ga ik de uitdaging aan. Wie nooit iets probeert, zal immers nooit iets veranderen…