flexibele verlichting

Door: Arjan Steketee

Design studio Motio Development  en allround Kunststof en rubber specialist HTR BV ( Hoogerdijk Technical Rubber ) hebben de handen ineen geslagen en ontwikkelden de Smart-line; een duurzame en klantspecifiek stootrubber met geïntegreerde RGB LED verlichting.

Productomschrijving
De Smart-line is een combinatie van duurzame en IP-68 gecertificeerde kleuren (RGB) LED technologie op laagspanning en een flexibele AA-kwaliteit rubber extrusie die geschikt is als hoogwaardig stootrubber.

De Smart-line straalt een homogeen licht uit dat instelbaar is in een grote variatie aan kleuren en intensiteit en is daarom ideaal voor gebruik als o.a. signalering en verlichting. De hoogwaardige rubber extrusie wordt qua vorm en kleur klantspecifiek ontworpen om de Smart-line perfect te integreren in het gewenste object of ruimte. Voor het gemak van de klant is er maar één partij het aanspreekpunt voor correspondentie over het  klantspecifieke ontwerp van de Smart-line  als voor installatie, montage en de hoogwaardige regelelektronica en software.

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassingen
Doordat elke Smart-line klantspecifiek wordt ontworpen is hij geschikt voor vrijwel elk product en ruimte. In combinatie met sensoren kan de Smart-line ook eenvoudig gebruikt worden als interactieve en reactieve verlichting en signalering. Zo zou de Smart-line gebruikt kunnen worden als trede verlichting van (rol)trappen, waarschuwende stootrubbers voor in de logistiek of scheepvaart, communicatieve markering voor in het openbaar vervoer en vlucht- en routeaanduiding in gebouwen. Door de lange levensduur, het lage energieverbruik en de hoogwaardige materialen is de Smart-line ook geschikt voor allerhande toepassingen bedacht door de klant.

Eerste Smart-lines zijn inmiddels geleverd en geïnstalleerd in onder andere een haven, een parkeerplaats en als interactief stootrubber op een trailer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *