aankondiging Hollands-Ontwerp Award 2012

Afgelopen jaar ontving Hill Scholte tijdens de Internationale Bouwbeurs te Utrecht de Hollands-Ontwerp Award 2011 uit handen van juryvoorzitter Mathijs van Dijk. De Hollands-Ontwerp Award  – de nieuwe generatie aan het woord – is een prijs voor (afstudeer)projecten die zich richten op innovaties in de bestaande bouw. Floor Theuns en Hill Scholte (van de Willem de Kooning Academie Rotterdam) hebben de prijs gekregen voor het project ‘New Kid in Town’, een ontwerp voor de herbestemming van een oude machinefabriek. De tweede prijs ging naar het project ‘PV Renovatiedak’ van Mark Straver (TU Eindhoven) en de derde prijs werd in de wacht gesleept door Sander Smoes (TU Delft) met het project ‘De Vakman Centraal’.

Voor het komend jaar zijn er nieuwe kansen voor studerend Nederland. De BouwhulpGroep is samen met VNU Exhibitions begonnen met de voorbereidingen voor de prijsvraag Hollands-Ontwerp Award 2012. Als podium
wordt de Renovatiebeurs in Den Bosch gebruikt. De uitreiking vindt plaats op 6
maart 2012, de eerste beursdag.

BouwhulpGroep 2011

De jury, die in februari 2012 de inzendingen zal beoordelen, wordt net als vorig jaar voorgezeten door Mathijs van Dijk – Directeur Well Design. De overige juryleden worden gevormd door Yuri van Bergen – adviseur BouwhulpGroep en Doris de Bruijn – Bouwkundig productontwikkelaar Slim renoveren. Zij worden deze keer bijgestaan door Jan Willem van de Groep – Programmaregisseur SEV EnergieSprong en Remco Spierings – Projectmanager SBR. Allen aandeelhouders van blog hollands-ontwerp.

De prijsvraag wordt uitgeschreven aan het begin van het komende leerjaar. De Hollands-Ontwerp Award is een prijsvraag voor alle huidige studenten en recent afgestudeerden die zich verbonden voelen met de bestaande bouw. Inschrijven kan vanaf september, dus houd deze blog in de gaten!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *