Op zoek naar ideeën voor nieuwe duurzaamheid

Het jaar 2014 is de tijd voor een verfrissende, nieuwe duurzaamheid. Met de Hollands-Ontwerp Award 2014 gaan we op zoek naar de beste nieuwe ideeën die de ontwikkeling rondom duurzaamheid extra inspiratie geven. Samen met de aanstormende generatie vakgenoten gaan we tijdens de Beurs Renovatie 2014 op zoek naar de onontgonnen mogelijkheden. Ook dit jaar is de inzet hoog. De winnaar zal worden beloond met een ECHTE BAAN!

BouwhulpGroep Poster H-O Award 2014_1000px

Voor de vierde maal zal tijdens de Beurs Renovatie in ’s Hertogenbosch de Hollands-Ontwerp Award worden georganiseerd, waar gedurende drie dagen, de beste ideeën van studerend Nederland te zien zijn. Als opening van de gelijknamige tentoonstelling zal op 9 april 2014 de prijs voor het meest innovatieve idee voor nieuwe duurzaamheid worden uitgereikt. Tijdens het event zullen de deelnemers een korte pitch houden voor een vijfkoppige vakjury.

De vakjury wordt voor de derde maal voorgezeten door Mathijs van Dijk (Well Design), die samen met Glenn Stern (Saxion), Henk Brinksma (Hogeschool Utrecht), Jos Lichtenberg (TU/e), Ruud van Wezel (De Haagse Hogeschool) en Secretaris Yuri van Bergen (BouwhulpGroep) de inzendingen en presentaties zullen beoordelen.

Eindhoven,

De inschrijvingen starten op 1 oktober aanstaande. Meer informatie over de prijsvraag en deelname is te vinden op www.hollands-ontwerp.nl.
De Hollands-Ontwerp Award is een initiatief van de BouwhulpGroep, die wordt ondersteund door VNU Exhibitions en Trivoor, en is verbonden aan de gelijknamige blog Hollands-Ontwerp.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *